Izvori svjetlosti

Nalazite se ovdje : Home / Naslovna / Izvori svjetlosti

Osram - Elcon partner

Osram žarulje i rasvjetna rješenja

OSRAM žarulje i rasvjetna rješenja osiguravaju lijepi pogled na stvari, pružaju sigurnost i udobnost te učinkovitu uporabu. Već više od 100 godina OSRAM je bio posvećen ” inteligentnoj rasvjeti “. Kao tvrtka koja posluje globalno mi potičemo socijalno i ekološki osviješteno ponašanje – kao i sponzoriranje umjetnosti i kulture.
OSRAM je jedan od dva vodeća proizvođača rasvjete u svijetu. Tvrtkin portfolio obuhvaća čitav niz proizvoda, komponente – uključujući žarulje, elektroničke predspojne naprave i opto poluvodiče poput svjetlećih dioda (LED) – kao i svjetiljke, sustave upravljanja i rasvjetna rješenja.

www.osram.com

General Electric

General Electric rasvjeta

GE Lighting je dio divizije kućnih aparata i rasvjete, koja se proteže preko cijeloga svijeta kao vodeća tvrtka u rasvjeti, sustavima i uslugama za komercijalnu, industrijsku i kućnu upotrebu. Tehnologija i inovativnost dio su poduzeća koji agresivno izlazi na tržište sa svojim proizvodima koji se odlično nose sa svim ekološkim zahtjevima sadašnjice.

www.gelighting.com

Ova web stranica koristi kolačiće za bolje korištenje stranice. Kolačići omogućuju unapređenje korisničkog iskustva na stranici kroz male tekstne datoteke koje se pohranjuju na vaše računalo i spremaju vaše postavke. Web stranica ne može dobiti pristup podacima za koje niste dali pristup te ne može pristupiti drugim datotekama na računalu. Ova stranica koristi funkcionalne, statističke i nužne kolačiće, a u postavkama preglednika ih možete konfigurirati. Politika zaštite privatnosti uređuje način postupanja s informacijama koje prikupljamo prilikom posjeta našoj internet stranici. Za potpuni tekst Politike privatnosti i Politike kolačića i detaljnije informacije o svakom pojedinom području molimo Vas da koristite poveznicu niže.