Naši partneri

Naši partneri


SEVES SEDIVER

Od 1950. godine Sediver među prvim proizvođačima pokreće razvoj i proizvodnju izolatora za dalekovode. Sediver je danas vodeći svjetski proizvođač staklenih izolatora s više od 60 godina partnerstva na najprestižnijim projektima dalekovoda širom svijeta, 500 milijuna staklenih izolatora ugrađenih u cijelom svijetu na vodovima do 1000 kV HVAC i 800 kV HVDC te međunarodnom prodajnom mrežom koja pokriva više od 100 zemalja.

http://www.sediver.com


METAL-ELEKTRO

Metal-Elektro d.d. je poduzeće koje uspješno posluje od 1960. godine. Osnovna djelatnost je metaloprerađivačka i elektrotehnička. Metal-Elektro d.d. ima visokokvalificirane radnike i stručno osoblje, diplomirane inženjere i tehničare. Renomirani je proizvođač opreme za elektrodistribuciju, a unazad nekoliko godina ima 50% stopu izvoza na zahtjevno europsko tržište za koje proizvodi razne metalne konstrukcije za poznate europske proizvođače. Metal-Elektro d.d. utemeljen je u Zagrebu 1960. godine pod nazivom „Elektroproizvod“ pod kojim je djelovalo do 1981. godine kada mijenja naziv u Metal-Elektro. Tijekom vremena proširuje proizvodni program s izradom posuda pod pritiskom, metalnih stupova za rasvjetu, metalnih konstrukcija, rasvjetnih tijela, grijaćih tijela i eksplozivno zaštićenih tijela, uređaja za željeznicu, lijevanja obojenih metala i servis elektrotehničkih aparata i ostalih vlastitih proizvoda. Od 1990. godine Metal-Elektro dopunio je proizvodni program programom za elektroprivredu koji sada zauzima važno mjesto u proizvodnom kapacitetu Metal-Elektra. U tom programu proizvodi nekoliko vrsta rastavljača za vanjsku montažu do 36 kV, stupnih i kabelskih transformatorskih stanica 20(10)/0,40 kV te niskonaponskih sklopnih blokova. Metal-Elektro d.d. privatizirana je tvrtka i radi prema Zakonu o trgovačkim društvima Republike Hrvatske. Unazad nekoliko godina svoje proizvode plasirali su i u Italiju, Njemačku, Austriju, Poljsku, BiH, Kosovo, Makedoniju, Srbiju, Crnu Goru, Sloveniju, Grčku itd. Daljnji rast i razvoj Metal-Elektro ostvaruje proširivanjem asortimana novim proizvodima, što se kod njih može vidjeti i otvaranjem novog programa parkirnih sustava koji se najčešće ugrađuju u stambene zgrade ili u bilo kakve objekte gdje se javlja problem s nedostatkom parkirnih mjesta.

www.metal-elektro.hr


SEVES CERAM - PPC INSULATORS

PPC Izolatori vodeći je proizvođač izolatora izrađenih od porculana za transformatorske stanice, nadzemne vodove te razne specijalizirane primjene do 1200 kV AC i 800 kV DC.

http://www.ppcinsulators.com/home.html


ETI

Od 1950. godine do danas ETI se razvio u jednog od vodećih svjetskih proizvođača rješenja za stambene i poslovne instalacije te distribuciju električne energije za niski i srednji napon. Posebnost proizvodnje je i izrada tehničke keramike. Velika važnost pridaje se certificiranju proizvoda i ulaganju u razvoj.

http://www.eti.si/hr


Metal product

Privatna obiteljska tvrtka osnovana je 1967. godine. U njihovim proizvodnim halama i uredima na više od 13 000 m2, primjenom moderne tehnologije proizvode razvijaju: elektroopremu, kabelski spojni i ovjesni pribor, opremu za izolirane i neizolirane mreže, lijevanje obojenih metala tlačnim i kokilnim lijevom, strojnu obradu metala klasičnim i CNC strojevima, izradu metalnih konstrukcija. Svi proizvodi koji izlaze iz razvojno-konstrukcijskog odjela izrađeni su s pomoću CAD/CAM tehnologije što garantira kompatibilnost i uspješnost u globalnom svijetu poslovanja. Godine 1997. uveli su standard ISO 9001., a 2002. ISO 14001. Od 2012. posjeduju NATO i EU certifikat poslovne sigurnosti razine “Tajno”.

http://www.metal-product.hr


DALEKOVOD PROIZVODNJA

U više od 65 godina svog postojanja DALEKOVOD je izrastao u veliku tvrtku čija je kvaliteta prepoznata diljem svijeta. Svjestan da su mu ključna prednost znanje i stručnost zaposlenika, DALEKOVOD stalno ulaže u njihovo obrazovanje i usavršavanje. Pored toga, zaštita zdravlja zaposlenika, posebno na zahtjevnim projektima, jedan je od glavnih ciljeva tvrtke. Kao društveno odgovorna tvrtka, DALEKOVOD posebnu pažnju posvećuje i zaštiti prirode kroz uspostavljen i primijenjen sustav upravljanja okolišem te djeluje u skladu s načelima održivog razvoja. Proizvodi: ovjesna i spojna oprema do 750 kV, čelične konstrukcije, rešetkasti i poligonalni stupovi, sabirnice, spojna oprema, čelične konstrukcije, rasvjetni stupovi i ograde, portali i oprema za ceste, portali i oprema za kontaktnu mrežu za željezničku infrastrukturu.

http://www.dalekovod-proizvodnja.com


SIEMENS

Siemens Hrvatska vodeći je isporučitelj proizvoda, rješenja i usluga za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije, industrijsku automatizaciju i pogonsku tehniku. Tvrtka također nudi specifična rješenja za industriju nafte i plina. Težište poslovanja sve više je na uslugama poput montaže, puštanja u pogon i održavanja u već spomenutim područjima, što doprinosi dugoročnom održivom uspjehu tvrtke i partnerstvu s domaćim gospodarstvom. Siemens Hrvatska dio je globalnog koncerna Siemens i slijedi korporativnu strategiju Vision 2020 koja polazi od dominantnih trendova na tržištima diljem svijeta – digitalizacije, globalizacije, urbanizacije, demografskih i klimatskih promjena, zatim konkurentskog okruženja te potreba kupaca, partnera i društava. U skladu s tim Siemens dugoročno strateški je usmjeren na područja elektrifikacije, automatizacije i digitalizacije. U Hrvatskoj je Siemens prisutan više od sto godina.

http://www.siemens.com/businesses/hr/hr


Dietzel Univolt

Obiteljska tvrtka koja djeluje na globalnoj razini. Vodeći su europski proizvođač kanalica, cijevi i uzemljenja za električne instalacije. Njihova godišnja proizvodnja kanala i cijevi iznosi više od 120 milijuna metara. To je jednako duljini cjevovoda, kružeći tri puta oko ekvatora ili drugim riječima, proizvodni kapacitet od 500 metara u minuti s radom 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

http://www.dietzel-univolt.com/257_EI


ISKRA ZAŠČITE

Jedan od vodećih proizvođača prenaponskih zaštitnih uređaja (odvodnika prenapona) za različite sustave. U izradi svojeg asortimana proizvoda koriste standardne tehnologije zaštite poput varistora i nove tehnologije Safetec-TCG koja uključuje plinski odvodnik, varistor i termo član. Glavni proizvodi i usluge koje nude su prenaponska zaštita za niskonaponske mrežne sustave, prenaponska zaštita za nadzemne naponske mreže, iskrišta za izjednačenje potencijala (Isolating spark Gap), prenaponska zaštita za PV sustave (Photovoltaic Systems), prenaponska zaštita za vjetro generatore (Wind Turbine Systems), prenaponska zaštita za podatkovne i signalne linije (Data and Signal Systems), prenaponski moduli za telekomunikacije (Telecommunications), prenaponska zaštita za srednjonaponske sustave (Medium Voltage Power systems) te prenaponska zaštita za pojedinačne uređaje (Terminals and Equipment).

http://www.iskrazascite.si/


ERICO

ERICO vodeći je dizajner i proizvođač visokokvalitetnih tehničkih, metalnih proizvoda za različite primjene u elektrotehnici, visokogradnji, niskogradnji te željeznicama. Dio je svjetski poznate grupacije PENTAIR. ERICO proizvodi i usluge prepoznati su u svijetu kao rješenja čija ugradnja štedi na troškovima i radnoj snazi. Ista misija nastavlja se i u godinama koje dolaze: i dalje proizvoditi vrhunske, inovativne i tehnološki napredne proizvode, istovremeno nudeći još višu razinu servisnih usluga. Već prepoznati programi ERICO su: CADDY ovjesni pribor za električne i mehaničke instalacije, CADWELD metoda električnih spojeva, ERICO proizvodi za željeznicu i industriju, ERIFLEX elementi za niskonaponsku distribuciju energije, ERITECH proizvodi za električnu zaštitu objekata te LENTON betonski proizvodi.

https://www.erico.com


EURO 2000

EURO 2000 jedan je od vodećih europskih proizvođača metalnih i metalno-plastificiranih gibljivih cijevi. Uz cijevi, proizvode i pribor te ostale elemente potrebne za kvalitetnu zaštitu električnih kabela.

http://euro2000-srl.it


KONČAR

Temeljna djelatnost grupe Končar proizvodnja je opreme i postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije te opreme za primjenu u području transporta i industrije. KONČAR je osnovan 1921. godine. Tijekom godina proizvodi KONČARA izvezeni su u više od 100 zemalja na svim kontinentima. Strategija KONČARA je daljnji razvoj i povećanje proizvodnje u skladu sa zahtjevima tržišta, s posebnim naglaskom na vlastiti razvoj i društveno odgovorno poslovanje. Proizvod i usluge: projektiranje i izgradnja postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije te pripadajuća oprema, elektromotorni pogoni, električna oprema srednjeg i niskog napona, električni aparati niskog napona, istraživanje i razvoj proizvoda.

http://www.koncar.hr


ENERGYPLUS

ENERGYPLUS profesionalna LED rasvjeta logičan je izbor pri odabiru rasvjetnih tijela, bilo da se radi o modernizaciji postojeće rasvjete ili o novom projektu. Svojom efikasnošću, kvalitetom i dugotrajnošću sve više osvaja tržište. U potpunosti je osmišljena i proizvedena u Hrvatskoj.

http://www.energyplus.hr


SOLED

SOLED d.o.o. je tvrtka koja se usko specijalizirala za LED rasvjetna tijela i pripadajuće komponente. Nudeći inovativna rješenja u vezi s rasvjetom, uštedom energije i pružajući vrhunsku uslugu, SOLED je naš partner uz kojeg možemo zajedno raditi na uštedi energije i očuvanju okoliša. Asortiman: LED rasvjetna tijela za unutrašnju, vanjsku ili dekorativnu primjenu, kućišta za unutrašnja i vanjska LED rasvjetna tijela, napajanja za LED rasvjetu, alu profili za LED rasvjetna tijela.

http://soled.hr/proizvodi-2


GENERAL ELECTRIC

GENERAL ELECTRIC Lighting dio JE divizije kućnih aparata i rasvjete, koja se proteže preko cijeloga svijeta kao vodeća tvrtka u rasvjeti, sustavima i uslugama za komercijalnu, industrijsku i kućnu upotrebu. Tehnologija i inovativnost dio su tvrtke koji agresivno izlazi na tržište sa svojim proizvodima koji se odlično nose sa svim ekološkim zahtjevima sadašnjice.

http://www.gelighting.com/LightingWeb/na/consumer


OSRAM

OSRAM žarulje i rasvjetna rješenja osiguravaju lijep pogled na stvari, pružaju sigurnost i udobnost te učinkovitu uporabu. Već više od 100 godina OSRAM je bio posvećen ” inteligentnoj rasvjeti “. Kao tvrtka koja posluje globalno, potiču socijalno i ekološki osviješteno ponašanje te sponzoriranje umjetnosti i kulture. OSRAM je jedan od dva vodeća proizvođača rasvjete u svijetu. Tvrtkin asortiman obuhvaća čitav niz proizvoda i komponente – žarulje, elektroničke predspojne naprave i opto poluvodiče poput svjetlećih dioda (LED) te svjetiljke, sustave upravljanja i rasvjetna rješenja.

http://www.osram.hr


TIM KABEL

Vodeći distributer kabela u Hrvatskoj. Tvrtke koje zastupa na tržištu predstavljaju sve važnije proizvođače kabela u svijetu:
– General Cavi S.p.A, Italija General Cavi vodeći je talijanski proizvođač kabela, osnovan 1984. godine. Tvrtka ima četiri proizvodna pogona u Italiji i izvozi kabele širom svijeta. Kabeli iz tvornice General Cavi napravljeni su u skladu s domaćim i inozemnim standardima.
– NEXANS, Francuska najveći je svjetski proizvođač kabela, NEXANS u svom asortimanu nudi najkvalitetnije gumene kabele Titanex.
– PRYSMIAN, Italija. Tim Kabel je ovlašteni distributer PRYSMIANA – vodećeg globalnog subjekta u industriji kabela s podružnicama u 50 zemalja svijeta koji ujedno ima i 98 proizvodnih pogona.
– LAPPKABEL, Njemačka. LAPPKABEL jedan od vodećih svjetskih proizvođača kabela i vodiča svih vrsta te opreme za kabele. Iz svojih 17 tvornica širom svijeta, u standardnoj ponudi drži preko 40.000 različitih kabelskih rješenja.
– EBION KABLO, Turska. EBION KABLO jedan je od vodećih turskih proizvođača kabela koji se specijalizirao za proizvodnju niskonaponskih bakrenih kabela.
– NKT, Danska NKT Cables najistaknutiji je dobavljač energetskih kabela za elektroenergetski sektor, ponajprije na tržištu Europe i Kine. Usredotočeni su na pružanje cjelovitih rješenja za širenje prijenosne i distribucijske mreže (električne infrastrukture) te instalacijske kabele za zgrade (građevinski sektor), žice za automobile (automobilska industrija), žice za lančanice brzih željeznica (željeznički sektor).
– ETABIR BIRTAS, Turska. ETABIR BIRTAS KABLO vodeći je turski proizvođač signalnih, telekomunikacijskih kabela te kabela za elektroniku.
– TOP CABLE, Španjolska. TOP CABLE vodeći je španjolski proizvođač kabela, a tvrtka je osnovana 1985. godine. Tvrtka proizvodi cijeli raspon kontrolnih, energetskih, vatrootpornih i kabela srednjeg napona te njima opskrbljuje građevinske projekte, željeznicu, rudarstvo, brodogradnju, zrakoplovnu, vojnu i industriju obnovljivih izvora energije.

http://www.tim-kabel.hr

KONČAR LOVATO

Tvrtka LOVATO KONČAR d.o.o. osnovana je 11. travnja 2019. godine. Tvrtka LOVATO Electric SpA preuzela je dio tvrtke KONČAR-NISKONAPONSKE SKLOPKE I PREKIDAČI. Tvrtka LOVATO Electric SpA osnovana je 1922. godine u Bergamu u Italiji. U privatnom je vlasništvu i već ga četiri generacije vodi ista obitelj poduzetnika. Tvrtka je usredotočena na razvoj i proizvodnju industrijskih sklopnih uređaja koji se koriste pri izradi strojeva, gradnji električnih postrojenja i izradi različitih elektronistalacija. Kao srednje velika obiteljska tvrtka kroz četiri generacije, LOVATO Electric svojom je kvalitetom, uslugom i inovacijama nadmašio globalne konkurente. Danas je prisutan u više od 100 zemalja s 15 podružnica i više od 90 agenata.


LOVATO ELECTRIC ENERGY AND AUTOMATION

Osnovna djelatnost novoosnovane tvrtke LOVATO KONČAR razvoj je i proizvodnja grebenastih i rastavnih sklopki. Bitan segment poslovne strategije tvrtke je postizanje zadovoljstva kupaca isporukom kvalitetnih i pouzdanih proizvoda i usluga što podrazumijeva prepoznavanje potreba i zahtjeva kupaca tijekom razvoja, proizvodnje, isporuke i eksploatacije proizvoda. Sustavni pristup upravljanju kvalitetom ostvaruje se i unapređuje prema zahtjevima norme ISO 9001 što podrazumijeva ostvarivanje postavljenih ciljeva i trajno poboljšavanje poslovnih procesa. Posebna briga posvećuje se zaštiti okoliša za dobrobit svih zainteresiranih strana. U tom smislu težište je na razvoju proizvoda i primjeni tehnologija sa što manjim nepovoljnim utjecajem na okoliš, uz racionalnu upotrebu energije i materijala. Politika i ciljevi zaštite okoliša ostvaruju se primjenom sustava upravljanja okolišem prema zahtjevima norme ISO 14001. ELCON d.o.o. postao je ovlašteni distributer svih proizvoda tvrtke LOVATO KONČAR. Kompletan asortiman LOVATA Electric može se pronaći: ovdje


TEM Čatež – PREKIDAČI I UTIČNICE

U dizajnu i izgledu interijera sobe vrlo važno JE posvetiti pozornost svakoj stavci Jedna od tih stavki su prekidači i utičnice, koji se moraju uspješno uklopiti s ostatkom interijera. Ispravnim odabirom prekidača možete nadograditi svoj životni prostor i svojim zidovima dati vrlo individualan dodir.
TEM Čatež d.o.o. vodeći je proizvođač utičnica i prekidača na našem području. TEM Čatež proizvodi inovativne, estetske i dizajnerske, modularne prekidače, sklopke i utičnice. Već pola stoljeća svojim korisnicima nude pozitivno iskustvo, jednostavnu instalaciju i upotrebu proizvoda te široku paletu boja i materijala koji će zadovoljiti i najzahtjevnije klijente. TEM proizvodi ugrađuju se u različite zgrade: hotele, turistička naselja, uredske zgrade i javne ustanove, trgovačke centre, škole, sportske objekte stambene zgrade, mobilne kućice itd. Njihova asortiman podijeljen je na:
– dizajnerske sklopke – MODUL
– klasične sklopke - LOGIQ
– klasične sklopke – EKONOMIK
– druga rješenja.

MODUL U programu MODUL postoje tri varijante. Tu su dizajnerske linije Pure, Line i Soft koje odražavaju moderan, sofisticiran i individualan životni stil.

MODUL LINE - SUVREMENI DIZAJN Čiste, ravne linije stvaraju bezvremenski dizajn. Savršen, ravno oblikovan tanki profil i ergonomičnost mekanog dodira pružaju vrhunski izgled iz bilo kojeg kuta. Pripremite se na elegantno savršenstvo ravnih oblika. Isprobajte sjaj površina koje se nježno poigravaju s modernim elementima vašeg prostora. Posebno za vas ugradili smo tehnologiju Soft Touch koja će vaš dodir učiniti posebnim doživljajem.

MODUL SOFT - TOPLINA DOMA Savršenost mekih oblika dograđena je suptilnim izborom boja i posebnih premaza koje osjećate pri dodiru. Zaobljeni oblici i nježni prijelazi donose mekoću u vaš dom.

MODUL PURE – OSJEĆAJ PRIRODE Iz čistih, neokaljanih slika novorođenog svijeta nikla je priča PURE. Isprepleli smo dodir prirodnih motiva s istančanim ukusom za linije i dizajn te utkali niti vrhunske tehnologije.

MODUL MENAGER S pomoću modul konfiguratora možete sami napraviti popis materijala za Vašu kuću, stan itd. U njemu navedene su sve kombinacije koje nudi proizvođač TEM Čatež. Najprije se bira veličina okvira u koji se treba smjestiti utičnice, prekidače. Zatim se odabire željeni oblik – Line, Soft ili Pure. I na kraju je preostalo odabrati boju okvira te boju elementa koji se ugrađuju u odabrani okvir.
Poveznica na MODUL MENAGER nalazi se u nastavku: modul menager